Skip to content

Age tervisetee lugu: “Sain lahti migreenist, ärevusest ning paanikahoogudest”

Ma tunnen ennast enda kehas paremini, kui kunagi varem. Nii lihtne ja kerge on olla, energiat on rohkem. Eelmisel aastal ma näiteks jooksin enda esimese poolmaratoni, mida ma ei oleks kunagi arvanud, et teen.


Liitusin Elise programmiga aastal 2020. Kui ma õigesti mäletan, siis see oligi esimene grupp üldse. Mul oli sees juba pikalt soov miskit enda toitumises muuta, kuna olin juba vaikselt ise uurinud, et toitumisega võib saada lahti ka migreenist ja ärevusest, mis mind kimbutasid juba aastaid, migreenid lausa lapsepõlvest. Lisaks oli mul ka kõrge halva kolesterooli näit. Ja ma soovisin proovida, kas teadliku ja tervisliku toitumisega on võimalik neist muredest vabaneda.
Ja soovisin ka üleüldse saada teadlikumaks toitujaks, et olla eeskujuks oma lastele, et ka nemad teeksid paremaid valikuid ja et ma oskaks neile pakkuda toitu, mis neile päriselt head teeb. Tegin 2 aastat hiljem veel teist korda ka selle programmi läbi, et teadmisi kinnistada.

Age peale 8-nädalase programmi läbimist

See programm muutis täielikult mu elu. Ma päriselt mõistan nüüd, miks on nii vajalikud need teadmised, mida me sööme ja mis kogustes me midagi süüa võiks.
Ja kui lihtne ja loomulik on tegelikult tervislik toitumine, kui sul on olemas teadmised, mis sellest programmist saab. Ja kui maitsev võib olla toit, eriti kui ise valmistada puhtast ja heast toorainest, tõeline nauding. Ma väga naudin nüüd söögitegemist ja uute retseptide katsetamist.

Kõige enam meeldib mulle selle programmi juures see, et see ei ole lihtsalt 8-nädalane dieet, vaid siit saab teadmised kogu eluks, kuidas toituda nii, et su keha pärast tänab sind ja, et sul on hea ja kerge olla.

Suurim kasu, mis ma olen siit programmist saanud on see, et sain lahti enda migreenist, ärevusest ning paanikahoogudest ja ka kolesterooli näit on tagasi normis.
Tänaseks ma vist ei oskakski enam muudmoodi toituda ja ega ei tahakski. Programmist saadud teadmised on täiesti minu elus osa ja olen suutnud ka ülejäänud perele neid vaikselt õpetada.
Ja see on nii tore märkamine, kuidas lapsed võtavad seda kõike omaks nii lihtsalt. 


Ma tunnen ennast enda kehas paremini, kui kunagi varem. Nii lihtne ja kerge on olla, energiat on rohkem. Eelmisel aastal ma näiteks jooksin enda esimese poolmaratoni, mida ma ei oleks kunagi arvanud, et teen.
Ja üldse olen ma oma elu parimas vormis ja selleks ma ei piitsuta ennast, vaid annan enda kehale toitu, mida ta päriselt vajab.


Seda programmi soovitan ma päriselt kõigile. Minu arust oleks kõigil vaja teadmisi teadlikust ja tervislikust toitumisest.

Liitu programmiga juba täna, sest soodushind kehtib veel vaid loetud päevad! Hetkel kehtib liitumisel ka MUSTA REEDE sooduskood “uusmina“, millega saad selle ainulaadse programmiga liituda kõigest 99 euro eest!


Ole uuel aastal ise enda edulugu! Uus programm stardib 15.01.2024!

Liitu meiega SIIN