Skip to content

Betti: “Programmi jooksul tervislikumalt ja teadlikumalt toitudes kaotasin ca 6 kg”

Sain endale püsivad teadmised tervisliku toitumise kohta, mida olen nüüd saanud rakendada ka pärast 8-nädalase programmi lõppu. Mulle meeldis, et koolituslikud videod selgitasid põhjalikult erinevaid teemasid: nt veresuhkru tasakaalustamine,  süsivesikud, valgud, rasvad, vee tarbimine jne. Üks suur muutus, mida olen täheldanud, on kindlasti une kvaliteedi paranemine. Samuti on tervislikum toidulaud andnud mulle rohkem energiat.”

Toitumisnõustaja+ programmi osas äratasid huvi programmis osalenute kogemuslood. Nende lugude lugemine ja arusaam, et tegemist on toitumisalase koolitusprogrammiga ja mitte dieediga, julgustas mind programmiga liituma. 

Minu toitumisharjumused ei olnud just kõige tervislikumad – sinna hulka kuulus muuhulgas ka õhtune näksimine. Tihti ärkasin üles keset ööd  – unekvaliteet andis kohati soovida ja stressi oli omajagu. Sain aru, et pean oma tervist toetama ja süsteemsed teadmised toitumisest tundusid olevat just need, mida vajan. 

Eks muidugi alguses mõtlesin, et kuidas ma suhkruvaba perioodiga toime tulen, sest magus on alati olnud mu lemmik. Eriti saiakesed ja šokolaad. Aga tegelikult aitas mind teadmine, et grupis on terve kogukond inimesi, kes samamoodi suhkruvaba kuu läbi teevad ja ma ei ole selles väljakutses üksi. 🙂 Nii et sain sellega hakkama päris edukalt.

Betti

Toitumisnõustaja+ programmi juures meeldis mulle see, et iga nädal avanes uus koolituslik video, kus toitumisnõustaja Elis edastas süsteemsed teadmised tervisliku toitumise kohta, mida sai siis kohe hakata praktikasse rakendama. Samuti meeldis programmi juures retseptikogumik, kus on väga maitsvad ja lihtsa vaevaga valmivad road ning soovituslikud tooted, mida oma menüüsse lisada.. Põnev oli tegelikult ka äpi kasutamine toitude pildistamiseks. See andis hea visuaalse ülevaate toitude kohta, mida päeva jooksul tarbin. 

Suurim kasu, mida programmist sain on see, et sain endale püsivad teadmised tervisliku toitumise kohta, mida olen nüüd saanud rakendada ka pärast 8-nädalase programmi lõppu. Minu toidulaud on kindlasti rikkalikum: olen hakanud tarbima rohkem köögivilju, pähkleid ja marju. 

Mulle meeldis, et koolituslikud videod selgitasid põhjalikult erinevaid teemasid: nt veresuhkru tasakaalustamine,  süsivesikud, valgud, rasvad, vee tarbimine jne.

Üks suur muutus, mida olen täheldanud, on kindlasti une kvaliteedi paranemine. Samuti on tervislikum toidulaud andnud mulle rohkem energiat.

Positiivne on see, et programmi jooksul tervislikumalt ja teadlikumalt toitudes kaotasin ca 6 kg 🙂 Olen igati rõõmus ja rahul, et Toitumisnõustaja+ programmiga liitusin – päriselt ka. Soovitan Toitumisnõustaja+ programmiga liituda nendel, kes soovivad endale süsteemseid teadmisi tervisliku toitumise kohta. Samuti nendel soovitan liituda, kes soovivad kaotada üleliigset kaalu – sest seda saab programmi abil teha tervisliku toitumise toel.


💚 Suvine ja selle aasta VIIMANE programm stardib juba esmaspäeval, 8. juulil! 
Kui soovid saada uusi toitumisalaseid teadmisi ja boonusena ka kergusega kaalu alandada, siis liitu meiega juba täna! 🙂 

Praegu kehtib ka soodsam hind!

Vaata lähemalt SIIT.