Skip to content

Marianni lugu: “Olin väga üllatunud, kui nägin, et minu kaal oli langenud 7,3kg!”

“Iga nädalaga sain toitumise osas pildi selgemaks ja enesetunde paremaks. Olin mõne nädala videot vaadates ikka väga üllatunud, sest sain NII palju vajalikke ja motiveerivaid teadmisi! ”

Otsustasin programmiga liituda, et oma toitumine korda saada. Sain aru, et midagi on minu toitumises paigast ära (kaalutõus, peavalud, kõhuvalud, näonaha probleemid aega-ajalt). Sõin päris palju magusat, sõin ebaregulaarselt ja sinna otsa tegin rasket trenni, et söödud magusat “ära põletada”. 

Olin programmi suhtes alguses skeptiline, kuna arvasin, et ma ju tean toitumisest päris palju! Samuti kartsin, et ei suuda 8 nädalat tubli olla. Minu üllatuseks aga sain peale esimest nädalat aru, et see programm sobib mulle väga hästi! 

Iga nädalaga sain toitumise osas pildi selgemaks ja enesetunde paremaks. Olin mõne nädala videot vaadates ikka väga üllatunud, sest sain NII palju vajalikke ja motiveerivaid teadmisi! 

Ma ei seadnud endale kaalulanguse numbrit ette ja olin väga üllatunud, kui nägin, et minu kaal oli langenud 7,3kg!

Selle programmi puhul on äge see, et kui korraks ka motivatsioon langeb, siis on grupi postitusi lugedes ja külalisesinejaid kuulates saab kergelt tagasi reele. Väga suur boonus on see, et kui programm aitab toitumisega, siis külalisesinejad pööravad tähelepanu ka sellele, mis su peas toimub. 

Kõik algab iseendast ja see programm aitab tõesti väga! 

Tunnen, et olen sellelt programmilt saanud seda, mida soovisin ja rohkemgi veel!

Kui ka Sina sooviksid sel sügisel oma ensetunnet parandada ja uusi toitumisalaseid teadmisi ammutada, siis selle aasta viimane programm alustab juba 9. oktoobril!

Selle porogrammi puhul ei ole tegu pelgalt toitumiskavaga, vaid pigem toitumisalase õppega, mille läbides saad olla edaspidi ise enda toitumisnõustaja!

Omanda need elukestvad toitumisalased teadmised ühe korra ära ja Sa ei pea enam kunagi lühiajaliste dieetide poole pöörduma!

PS: Veel mõned päevad kehtib varajase linnukese soodukas! 

Liitu juba täna siit: https://toitumisnoustajapluss.ee