Skip to content

Linda lugu: “Kuigi ma ei jõudnud trenni teha, kaotasin vaid toitumise abil 6 kilo!”

Otsustasin liituda Toitumisnõustaja+ 8-nädalase toitumisprogrammiga peale rasedust. Kui hakkasin valmistama oma lapsele esimesi toite, märkasin, et tema sööb palju tervislikumalt kui mina ise. Mõistsin, et tahan olla eeskujuks ning pakkuda oma lapsele ja perele parimat, seega oli aeg midagi ette võtta.


See 8-nädalane toitumisprogramm pole lihtsalt programm või dieet, vaid midagi suuremat ja püsivamat. Elumuutvaks nimetamine võib kõlada klišeena, kuid kui võtad seda tõsiselt ja lased muutustel endaga juhtuda, saab see tõepoolest elumuutvaks. Mõistsin, kui palju olen lasknud end mõjutada välisfaktoritel. Isiklikult arvan, et meie ühiskonnas on päris palju segadust mis asi on “tervislik”. Tervislik toitumine ei tähenda piirangute seadmist ja enese piitsutamist. See ei tähenda kalorite tagaajamist jne. See on palju laiem mõiste, mida ma poleks kunagi nii sügavalt mõistnud ilma selle programmita.

Linda enne ja pärast 8-nädalase programmi läbimist

Kuigi ma ei jõudnud trenni teha, kaotasin vaid toitumise abil 6 kilo. Riided, mis enne rasedustki selga ei mahtunud, hakkavad nüüd jälle selga mahtuma.

Üllatavalt on Elis ja tema tiim suutnud 8-nädalasse mahutada palju kasulikku ja arusaadavat infot selle kohta, mida tervislik toitumine tegelikult tähendab. Elise vibe ja entusiasm on nakkav! Tema isiksuse pärast üksi tahaksin sõlmida lepingu koguelu paketiks. Kogukond hoiab kõigil tujusid üleval ja motti laes, ka juhul kui pole kõige parem päev, sest jah, ka neid tuleb ette! Retseptid on lihtsad ja inspireerivad katsetama uute maitsetega! Olen kindlal veendumusel, et see programm peaks olema kohustuslik õpe kõigile!


Tundub ju intuitiivselt loogiline, et söömine on lihtne – paned toidu suhu, mälud ja valmis. Ent ma arvan, et me ei võta seda piisavalt tõsiselt enne, kui hakkavad ilmnema tagajärjed. Sageli unustame, kui oluline on teadlik toitumine meie tervisele ja heaolule.

See programm ei ole mitte ainult teekond parema enesetunde suunas, vaid ka oluline õppetund, mis peaks olema osa meie igapäevaelust. Oma kogemuse põhjal julgen soovitada mitte ainult seda programmi, vaid ka sarnaste teadmiste jagamist kohustusliku õppena. Võiksime kõik rohkem tähelepanu pöörata sellele, mida me oma kehadele anname, et vältida võimalikke tervisemõjusid tulevikus.

Söömine on rohkem kui lihtsalt füüsiline tegevus – see on oluline osa meie heaolust ja tasakaalustatud elustiilist.

Aitäh südamest! See on alles algus minu teekonnale, sest see programm tähistab midagi väga ilusat ja uut. 💚




Toitumisnõustaja+ toitumisprogrammi erinevus teiste sarnaste programmidega seisneb selles, et enamik nendest on üles ehitatud kindla toitumiskava jälgimise peale, ent koolituslik pool puudub. Kaal võib küll lühiajaliselt langeda, aga pärast programmi lõppu ei osata ikkagi iseseisvalt paremaid valikuid teha ja sageli langetakse vanade harjumuste küüsi.

8-nädalase heade toitumisharjumuste ja kaalulangetusprogrammiga õpid iga nädal toitumise koha pealt midagi uut ja need teadmised jäävad Sinuga kogu eluks! Tänu nendele teadmistele saad ise iga päev teha oma toidu osas paremaid valikuid ja kalorite lugemine, toidu kaalumine ja pidev stressamine toidu osas jääb ära.

See on ainulaadne online toitumisprogramm, kus ei öelda täpselt ette, mida peab sööma, vaid kus õpid ise, kuidas tervislikult toituda, et tervislik elu saaks jätkuda ka peale programmi lõppemist.

Mõned teemad, mida programmi jooksul käsitleme:

  • Suhkrud ja suhkruasendajad – mis moodi liigne suhkru tarbimine meie keha ja vaimset tervist mõjutab?
  • Toidurasvad – milliseid rasvasid vajab meie keha rohkem?
  • Valgud – miks valkudega ei ole vaja liialdada?
  • Vesi – kui palju vett jooma peaks?

Veel räägime me sellistest teemadest nagu:

  • toiduvalmistamise meetodid, e-ained ja sool toidus
  • alkohol
  • emotsionaalne toitumine
  • müüdid
  • toidulisandid ja haiguste seos toitumisega
  • hormonaalne tasakaal

“Meie suurim soov on, et saaksid programmist kaasa teadmise, mis see tervislik toitumine siis ikkagi on, et oskaksid tänu sellele teha IGA PÄEV paremaid valikuid ning mõistaksid, et tervislik toitumine pole toidust hoidumine.”

Kui ka Sina sooviksid oma ensetunnet parandada ja uusi toitumisalaseid teadmisi ammutada, siis registreeri end programmi SIIN!