Skip to content

Tomatine kana-fetajuustu pasta suvikõrvitsanuudlitega

◻️ Gluteenivaba

45 min

Koostisosad

  • 600 g kirsstomateid
  • 1 pakk feta juustu (150 g) 
  • 1 suurem kanafilee (150-200 g)
  • peotäis värsket basiilikut
  • 2 suvikõrvitsat 
  • 2 spl parmesani juustu 
  • oliiviõli
  • 2 küünt küüslauku
  • erinevaid maitseaineid – soola, pipart, pune, tšillit, vahemere ürdisegu või muud meelepärast

 

  • Kui soovid piimavaba versiooni, siis võid kasutada vegan fetat.

 

Sellest kogusest saab ca 3 portsjonit. 

 

Valmistamine

  • Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
  • Aseta tomatid, feta, tükeldatud küüslauk ja kanafilee ahjuvormi, nirista heldelt peale oliiviõli ning maitsesta meelepäraselt. Seejärel pista 35 minutiks ahju.
  • Kasutades spiraal- või ribalõikurit tee kahest suvikõrvitsast nuudlid/ribad.
  • Nüüd aja pann kuumaks, lisa veidi oliiviõli ning kuumuta suvikõrvitsanuudlid kergelt 2-3 minutit. Maitsesta neid meelepäraselt.

 

 

  • Kui oled feta-kana-tomati ahjust välja tõstnud, siis purusta kahvliga tomatid, feta ning rebi kana tükkideks. Lõpuks lisa tükeldatud värske basiilik ja suvikõrvitsanuudlid ning sega kõik kokku.
  • Või tõsta suvikõrvitsanuudlid taldrikule ja aseta kana-feta-tomati kaste suvikõrvitsanuudlite peale.

 

 

  • Soovi korral serveeri parmesani juustuga.

 

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt