

Tomatine kana-fetajuustu pasta suvikõrvitsanuudlitega
◻️ Gluteenivaba45 min
Koostisosad
- 600 g kirsstomateid
- 1 pakk feta juustu (150 g)
- 1 suurem kanafilee (150-200 g)
- peotäis värsket basiilikut
- 2 suvikõrvitsat
- 2 spl parmesani juustu
- oliiviõli
- 2 küünt küüslauku
- erinevaid maitseaineid – soola, pipart, pune, tšillit, vahemere ürdisegu või muud meelepärast
- Kui soovid piimavaba versiooni, siis võid kasutada vegan fetat.
Sellest kogusest saab ca 3 portsjonit.
Valmistamine
- Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
- Aseta tomatid, feta, tükeldatud küüslauk ja kanafilee ahjuvormi, nirista heldelt peale oliiviõli ning maitsesta meelepäraselt. Seejärel pista 35 minutiks ahju.
- Kasutades spiraal- või ribalõikurit tee kahest suvikõrvitsast nuudlid/ribad.
- Nüüd aja pann kuumaks, lisa veidi oliiviõli ning kuumuta suvikõrvitsanuudlid kergelt 2-3 minutit. Maitsesta neid meelepäraselt.
- Kui oled feta-kana-tomati ahjust välja tõstnud, siis purusta kahvliga tomatid, feta ning rebi kana tükkideks. Lõpuks lisa tükeldatud värske basiilik ja suvikõrvitsanuudlid ning sega kõik kokku.
- Või tõsta suvikõrvitsanuudlid taldrikule ja aseta kana-feta-tomati kaste suvikõrvitsanuudlite peale.
- Soovi korral serveeri parmesani juustuga.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt