Skip to content

Tomatine kana-fetajuustu pasta suvikõrvitsanuudlitega

◻️ Gluteenivaba

45 min

Koostisosad

  • 600 g kirsstomateid
  • 1 pakk fetajuustu (150 g) 
  • 1 suurem kanafilee (150-200 g)
  • peotäis värsket basiilikut
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 suvikõrvitsat 
  • 2 spl parmesani juustu 
  • 2 spl oliiviõli
  • 0, 25 tl soola
  • 0,5 tl vahemere ürdisegu
  • veidi pipart

 

Valmistamine

  • Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
  • Aseta tomatid, feta, tükeldatud küüslauk ja kanafilee ahjuvormi, nirista peale oliiviõli ning maitsesta meelepäraselt.
  • Seejärel aseta 35 minutiks ahju.
  • Samal ajal kasutades spiraal- või ribalõikurit tee kahest suvikõrvitsast nuudlid/ribad.
  • Haki küüslauk.
  • Nüüd aja pann kuumaks, lisa veidi oliiviõli ja küüslauk.
  • Kuumuta 1 min ning seejärel lisa suvikõrvitsanuudlid ja prae kergelt 2-3 minutit. Maitsesta vähese soola ja pipraga. Tõsta kõrvale.

 

 

  • Kui oled feta-kana-tomati ahjust välja tõstnud, siis purusta kahvliga tomatid, feta ning rebi kana tükkideks. Lõpuks lisa tükeldatud värske basiilik ja suvikõrvitsanuudlid ning sega kõik kokku (või tõsta suvikõrvitsanuudlid taldrikule ja aseta kana-feta-tomati kaste suvikõrvitsanuudlite peale).
  • Soovi korral serveeri parmesani juustuga.

 

 

Sellest kogusest jätkub kahele ehk 1/2 kogusest annab 10 GK-d.

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt