Kitsejuustu-brokoli supp
◽ Gluteenivaba30 min
Koostisosad
- 250 g brokolit
- 200 ml brokoli keeduvett/aurutusvett
- 40 g kitsejuustu + veidi serveerimiseks
- 1 tl kõrvitsaseemneid
- o,25 tl soola ja veidi pipart
Valmistamine
- Auruta või keeda brokoli pehmeks.
- Brokoli pehmeks keetmine võtab umbes 5 minutit, aurutamine 8-10 minutit.
- Aseta brokoli blenderisse. Lisa juurde ka 200 ml keeduvett või vett, mida kasutasid brokoli aurutamiseks.
- Lisa ka 40 g pehmet kitsejuustu ning meelepäraseid maitseaineid. Suritsa blenderis ühtlaseks püreeks.
- Serveeri suppi kõrvitsaseemnete ja kitsejuustuga.
Sellest kogusest jätkub ühele inimesele üheks toidukorraks.
Supi kõrvale sobib ka üks mõnus tervislik võileib, näiteks avokaado ja idudega.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt