Skip to content

Kitsejuustu-brokoli supp

◽ Gluteenivaba

30 min

Koostisosad

  • 250 g brokolit
  • 200 ml brokoli keeduvett/aurutusvett
  • 40 g kitsejuustu + veidi serveerimiseks 
  • 1 tl kõrvitsaseemneid
  • o,25 tl soola ja veidi pipart

Valmistamine

  • Auruta või keeda brokoli pehmeks. 
  • Brokoli pehmeks keetmine võtab umbes 5 minutit, aurutamine 8-10 minutit. 
  • Aseta brokoli blenderisse. Lisa juurde ka 200 ml keeduvett või vett, mida kasutasid brokoli aurutamiseks. 
  • Lisa ka 40 g pehmet kitsejuustu ning meelepäraseid maitseaineid. Suritsa blenderis ühtlaseks püreeks. 
  • Serveeri suppi kõrvitsaseemnete ja kitsejuustuga. 

 

Sellest kogusest jätkub ühele inimesele üheks toidukorraks.

Supi kõrvale sobib ka üks mõnus tervislik võileib, näiteks avokaado ja idudega. 

 

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt