Skip to content

Kreeka salatiga täidetud kurgipaadikesed

◽ Gluteenivaba ◽ Võimalik ka piimavabalt

15 min

Koostisosad

  • 1 paksem ja keskmise pikkusega kurk
  • suurem peotäis kirsstomateid 
  • 60 g musti oliive
  • 60 g fetajuustu, võid kasutada ka vegan fetat 
  • peotäis väsket basiilikut 
  • 1 tl oliiviõli
  • ürdisoola
  • 0,25 tl vahemere ürdisegu
  • 1 spl kreeka jogurtit, võid kasutada ka taimset jogurtit

Valmistamine

  • Lõika kurk pooleks ja eemalda lusikaga seemned selliselt, et kurk meenutaks paadikest.
  • Haki tomatid, oliivid, basiilik ja aseta kaussi.
  • Muresta peale feta, lisa oliiviõli, maitsesta ja sega.
  • Määri kreeka jogurt kurgipaadikeste põhja ja täida kurgid salatiga. Kui salatit jääb üle, siis söö see lihtsalt ära.

 

Sellest kogusest jätkub ühele. 

 

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt