Kreeka salatiga täidetud kurgipaadikesed
◽ Gluteenivaba ◽ Võimalik ka piimavabalt15 min
Koostisosad
- 1 paksem ja keskmise pikkusega kurk
- suurem peotäis kirsstomateid
- 60 g musti oliive
- 60 g fetajuustu, võid kasutada ka vegan fetat
- peotäis väsket basiilikut
- 1 tl oliiviõli
- ürdisoola
- 0,25 tl vahemere ürdisegu
- 1 spl kreeka jogurtit, võid kasutada ka taimset jogurtit
Valmistamine
- Lõika kurk pooleks ja eemalda lusikaga seemned selliselt, et kurk meenutaks paadikest.
- Haki tomatid, oliivid, basiilik ja aseta kaussi.
- Muresta peale feta, lisa oliiviõli, maitsesta ja sega.
- Määri kreeka jogurt kurgipaadikeste põhja ja täida kurgid salatiga. Kui salatit jääb üle, siis söö see lihtsalt ära.
Sellest kogusest jätkub ühele.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt