Kurgiampsud lõhe ja avokaadoga
◻️ Gluteenivaba ◻️ Piimavaba10 min
Koostisosad
- 70 g kurki (veerand pikast kurgist)
- 30 g õrnsoolalõhe fileed
- 1 väiksem või pool suuremast avokaadost (ca 50 g)
- maitsestamiseks ürdisoola või sidrunipipart
- 1 spl laimimahla
- tilli
Valmistamine
- Purusta avokaado kahvliga ja maitsesta meelepärase ürdisoola ja laimimahlaga.
- Seejärel lõika kurgist paksemad viilud (nagu pildidl). Määri kurgiviiludele natuke avokaado kreemi, seejärel pane peale lõhe ja kõige viimasena tilli oksake.
Antud kogusest jätkub ühele.
See snäkk ei anna küll väga GK-d, aga sobib vahepalaks siiski. Kui soovid võid nende ampsude juurde võtta ka näiteks 1-2 näkileiba.
Samuti sobivad need ampsud ka peolauale, siis võid teha mitu korda suurema koguse.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt