Skip to content

Lehtkapsakrõpsud

◻️ Gluteenivaba ◻️ Piimavaba ◻️ Vegan

20 min

Koostisosad

  • 200g lehtkapsast
  • 1,5 spl oliiviõli
  • 1 spl Meelepärast maitseainet

Maitsestamiseks sobib hästi ka maitsepärm, lisab mõnusa juustuse maitse.

Valmistamine

  • Pese lehtkapsas, kuivata ja rebi varre küljest lahti.
  • Aseta saadud lehed kaussi, lisa õli ja maitseained. Sega korralikult läbi ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  • Küpseta ahjus pöördõhuga 150 kraadi juures umbes 10 minutit. Või ilma pöördõhuta 160 kraadi juures umbes 15 minutit.
  • Kindlasti oleneb ahjust ja tasub küpsemise ajal neid jälgida. Krõpsud ei tohi liiga pruuniks minna, siis muutuvad need kibedaks.
  • Kui on kuivad ja käega katsudes krõbedad, siis on krõpsud valmis. Jahtudes muutuvad need veelgi krõbedamaks.

Hea reedeõhtune snäkk ja sobivad ka peolauale.

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt