

Lehtkapsakrõpsud
◻️ Gluteenivaba ◻️ Piimavaba ◻️ Vegan20 min
Koostisosad
- 200g lehtkapsast
- 1,5 spl oliiviõli
- 1 spl Meelepärast maitseainet
Maitsestamiseks sobib hästi ka maitsepärm, lisab mõnusa juustuse maitse.
Valmistamine
- Pese lehtkapsas, kuivata ja rebi varre küljest lahti.
- Aseta saadud lehed kaussi, lisa õli ja maitseained. Sega korralikult läbi ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
- Küpseta ahjus pöördõhuga 150 kraadi juures umbes 10 minutit. Või ilma pöördõhuta 160 kraadi juures umbes 15 minutit.
- Kindlasti oleneb ahjust ja tasub küpsemise ajal neid jälgida. Krõpsud ei tohi liiga pruuniks minna, siis muutuvad need kibedaks.
- Kui on kuivad ja käega katsudes krõbedad, siis on krõpsud valmis. Jahtudes muutuvad need veelgi krõbedamaks.
Hea reedeõhtune snäkk ja sobivad ka peolauale.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt