

Lillkapsapõhjal pitsa
◻️ Gluteenivaba60 min
Koostisosad
Põhi:
- 1 suurem lillkapsas
- 2 muna
- 100 g riivitud parmesani juustu
Kate:
- 5-6 spl tomatikastet
- 6-7 šhampinjoni
- kirsstomateid
- 1 kollane paprika
- riivitud juustu
- värsket basiilikut
- ja muud meelepärast…
Valmistamine
- Riivi või purusta lillkapasas köögikombainis riisitaoliseks.
- Seejärel kuumuta lillkapsatükke pannil madalal kuumusel umbes 15 minutit, kuni kapsast on liigne vedelik välja auranud.
- Seejärel lisa lillkapsale kaks muna ning riivjuust. Sega kõik kokku ja tee segust küpsetuspaberiga kaetud pannile ringikujuline pitsapõhi.
- Pane põhi 20-25 minutiks ahju 200 kraadi juurde.
- Kui põhi pruunistunud, võta see ahjust välja ja lisa kõik meelepärased komponendid ja viimaks puista peale riivitud juustu ja värsket basiilikut.
- Nüüd pane pitsa taas 15-20 minutiks ahju.
Sellest kogusest jätkub kahele sööjale või kaheks toidukorraks.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt