Skip to content
Lillkapsapõhjal pitsa
Lillkapsapõhjal pitsa

Lillkapsapõhjal pitsa

◻️ Gluteenivaba

60 min

Koostisosad

Põhi:

  • 1 suurem lillkapsas
  • 2 muna
  • 100 g riivitud parmesani juustu

Kate:

  • 5-6 spl tomatikastet
  • 6-7 šhampinjoni
  • kirsstomateid
  • 1 kollane paprika
  • riivitud juustu
  • värsket basiilikut
  • ja muud meelepärast…

Valmistamine

  • Riivi või purusta lillkapasas köögikombainis riisitaoliseks.
  • Seejärel kuumuta lillkapsatükke pannil madalal kuumusel umbes 15 minutit, kuni kapsast on liigne vedelik välja auranud.
  • Seejärel lisa lillkapsale kaks muna ning riivjuust. Sega kõik kokku ja tee segust küpsetuspaberiga kaetud pannile ringikujuline pitsapõhi.
  • Pane põhi 20-25 minutiks ahju 200 kraadi juurde.
  • Kui põhi pruunistunud, võta see ahjust välja ja lisa kõik meelepärased komponendid ja viimaks puista peale riivitud juustu ja värsket basiilikut.
  • Nüüd pane pitsa taas 15-20 minutiks ahju.

 

Sellest kogusest jätkub kahele sööjale või kaheks toidukorraks. 

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt