

Lillkapsariisiga täidetud paprikad
◽ Gluteenivaba ◽ Võimalik ka lihavabalt40 min
Koostisosad
- 300 g lillkapsast
- 140 g delikatesshakkliha/kanahakkliha/tofut
- 100 g mozzarella juustu või taimset riivjuustu, aga juustu võib ka ära jätta.
- 2 paprikat
- sool, pipar
- erinevad ürdid (nt tüümian, basiilik)
Valmistamine
- Eelkuumuta ahi 200 kraadini.
- Riivi või purusta köögikombainis lillkapsas riisitaoliseks.
- Seejärel prae pannil hakkliha või murestatud tofu ja maitsesta soola, pipra ja ürtidega. Kui hakkliha/tofu on peaaegu valmis, sega sisse ka lillkapsas ja prae mõlemaid koos ca 2 minutit. Kindlasti maitsesta meelepäraselt.
- Kui segu on valmis, siis lõika paprikatelt katus pealt, lisa lillkapsa-hakkliga segu paprikate sisse, kata mozzarella või taimse juustuga.
- Küpseta paprikaid ahjus umbes 25-30 minutit.
Sellest kogusest jätkub kahele inimesele või kaheks toidukorraks.
1 täidetud paprika = 10 GK
See retseptike jõudis siia kogumikku tänu ühele programmis osalejale! Aitäh!
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt