Skip to content

Lillkapsariisiga täidetud paprikad

◽ Gluteenivaba ◽ Võimalik ka lihavabalt

40 min

Koostisosad

  • 300 g lillkapsast
  • 140 g delikatesshakkliha/kanahakkliha/tofut
  • 100 g mozzarella juustu või taimset riivjuustu,  aga juustu võib ka ära jätta. 
  • 2 paprikat
  • sool, pipar
  • erinevad ürdid (nt tüümian, basiilik)

Valmistamine

  • Eelkuumuta ahi 200 kraadini.
  • Riivi või purusta köögikombainis lillkapsas riisitaoliseks.
  • Seejärel prae pannil hakkliha või murestatud tofu ja maitsesta soola, pipra ja ürtidega. Kui hakkliha/tofu on peaaegu valmis, sega sisse ka lillkapsas ja prae mõlemaid koos ca 2 minutit. Kindlasti maitsesta meelepäraselt.
  • Kui segu on valmis, siis lõika paprikatelt katus pealt, lisa lillkapsa-hakkliga segu paprikate sisse, kata mozzarella või taimse juustuga.
  • Küpseta paprikaid ahjus umbes 25-30 minutit.

 

Sellest kogusest jätkub kahele inimesele või kaheks toidukorraks. 

1 täidetud paprika = 10 GK

See retseptike jõudis siia kogumikku tänu ühele programmis osalejale! Aitäh!

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt