

Mandli-šokolaadi maiused
◻️ Gluteenivaba ◻️ Võimalik ka vegan versioonis15 min
Koostisosad
- 100 g tumedat šokolaadi (vähemalt 70%)
- 80 g mandleid
- Väike apelsin
- 0,4 tl kaneeli soola
Valmistamine
- Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
- Aseta mandlid ahjuplaadile ning rösti mandleid ahjust ca 8 minutit. Samal ajal sulata vesivannil šokolaad ning riivi apelsinilt koor.
- Kui šokolaad on sulanud, sega riivitud apelsinikoor ühtlaselt šokolaadi sisse.
- Kui mandlid on valmis aseta need kaussi, raputa peale veidi kaneeli ning sega.
- Seejärel vala kaneelised ja röstitud mandlid tumeda šokolaadi sisse, nii et kõik mandlid oleks ühtlaselt kaetud. Seejärel aseta lusikaga parajad ampsud küpsetuspaberiga kaetud alusele, raputa igale ampsule peale veidi meresoola või muud meelepärast ja pane külmkappi tahenema.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt