Skip to content
Soolased pannkoogid
Soolased pannkoogid

Soolased tatrajahu pannkoogid kodujuustu ja lõhega

◽ Gluteenivaba ◽ Võimalik ka piimavabalt

30 min

Koostisosad

  • 1 muna 
  • 1 spl maitsestamata jogurtit või taimset jogurtit
  • 0,3 tl küpsetuspulbrit
  • soola/ürdisoola
  • 50 ml taimset või tavalist piima (võib ka vett kasutada)
  • 35 g toortatrajahu
  • 30 g õrnsoolalõhe fileed

 

Kodujuustu salat:

  • veerand pikemast kurgist
  • 1 spl hakitud tilli
  • 100 g kodujuustu

Kui soovid piimavabalt, siis kodujuustu asemel võib kasutada ka taimset jogurtit.

Valmistamine

  • Klopi lahti muna, lisa maitsestamata jogurt/vegan jogurt, küpsetuspulber, maitseained, piim.
  • Nüüd lisa ka toortatrajahu ja sega vedelate koostisosadega kokku.
  • Lase taignal veidi seista ning seejärel küpseta segust vähese õliga kaetud pannil väikesed ja ümmargused pannkoogid.
  • Kodujuustu salatiks haki kurk, till ja sega kokku kodujuustu (või taimse jogurtiga) ning maitsesta meelepäraselt.

 

Serveeri tatrapannkooke kodujuustusalati ja ca 30 g õrnsoolalõhega.

Osta retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt