

Tako kauss
◻️ Gluteenivaba ◽ Võimalik ka vegan versioonis15 min
Koostisosad
- 300 g veisehakkliha (võid asendada hakkliha tofuga)
- 1 purk konserveeritud musti ube
- punt lehtsalatit
- 200g värskeid tomateid
- 1 avokaado
- 1 paprika
- 1 väike punane sibul või punt rohelist sibulat
- 1 pakk taco maitseainet
- 1 spl lisatud suhkru vaba taco kastet
- õli praadimiseks
- serveerimiseks maitserohelist ja kreeka jogurtit
Valmistamine
- Kuumuta pann vähese õliga ja pruunista hakkliha koos taco maitseainega. Kui hakkliha on valmis lisa kurnatud ja loputatud mustad oad ja prae veel mõned minutid.
- Samal ajal pese ja haki teised koostisosad.
- Seejärel serveeri kausis hakkliha koos köögiviljade ja supilusikatäie kreeka jogurti ja taco kastmega.
Sellest kogusest jagub kolmele sööjale või kolmeks toidukorraks.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt