Skip to content

Tako kauss

◻️ Gluteenivaba ◽ Võimalik ka vegan versioonis

15 min

Koostisosad

  • 300 g veisehakkliha (võid asendada hakkliha tofuga)
  • 1 purk konserveeritud musti ube
  • punt lehtsalatit
  • 200g värskeid tomateid
  • 1 avokaado
  • 1 paprika
  • 1 väike punane sibul või punt rohelist sibulat
  • 1 pakk taco maitseainet 
  • 1 spl lisatud suhkru vaba taco kastet
  • õli praadimiseks
  • serveerimiseks maitserohelist ja kreeka jogurtit

Valmistamine

  • Kuumuta pann vähese õliga ja pruunista hakkliha koos taco maitseainega. Kui hakkliha on valmis lisa kurnatud ja loputatud mustad oad ja prae veel mõned minutid.
  • Samal ajal pese ja haki teised koostisosad.
  • Seejärel serveeri kausis hakkliha koos köögiviljade ja supilusikatäie kreeka jogurti ja taco kastmega.

 

Sellest kogusest jagub kolmele sööjale või kolmeks toidukorraks.

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt