Tofu tacod
◽ Vegan30 min
Koostisosad
- 230-250 g maitsestamata tofut (näiteks seda)
- lisatud suhkru vaba taco kastet
- maisist taco kestad/või nisujahust mini tortillad
- punt lehtsalatit
- 200 g kirsstomateid
- 1 pakk taco maitseainet
- 1 avokaado
- veerand punast sibulat, kui soovid
- 4-5 spl konserveeritud maisi
Valmistamine
- Aja pann õliga kuumaks, seejärel muresta tofu näppude vahel justkui hakklihalaadseks ning lisa pannile, kuumuta paar minutit.
- Seejärel lisa tofule pakk taco maitseainet ning pruunista veel mõned minutid, võta tulelt ja hoia soojas.
- Samal ajal haki tomatid ja avokaado kuubikuteks, lisa soovi korral hakitud punane sibul ning sega kokku, maitsesta soolaga/ürdisoolaga.
- Nüüd pane tacod kokku. Kui kasutad taco kestasid, siis neid sobiks võtta üheks toidukorraks kolm, kui kasutad nisujahust minitortillasid, siis neid võta kaks tükki. Nisujahust minitortillasid võid ka enne kergelt pannil mõlemalt poolt pruunistada.
- Lisa tacode põhja salatilehed, nüüd lisa igasse tacosse ca 2 spl tofut, 2 spl tomati/avokaado/sibula salatit, 1 spl konserveeritud maisi ja kõige peale lisa 1 spl taco kastet.
- Taco kastme asemel võid kastmena kasutada ka 1 spl maitsestamata jogurtit.
Sellest kogusest jätkub kahele või kaheks toidukorraks.
3 taco kesta = 10GK
2 nisujahust minitortillat = 10GK
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt