Veisehakkliha-oa supp
◽ Gluteenivaba ◽ Piimavaba30 min
Koostisosad
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 300 g veisehakkliha
- 1,5 tl paprikapulbrit
- 0,5–1 tl tšillihelbeid
- 1 tl jahvatatud vürtsköömneid
- 1 purk konserveeritud punaseid ube
- 400 g konserveeritud tükeldatud tomateid
- 3,5 dl kuuma vett või veise/kana/köögivilja puljongit
- soola-pipart
- õli praadimiseks
- serveerimiseks meelepärast maitserohelist (näiteks peterselli)
Valmistamine
- Koori ja haki sibul ning küüslauk.
- Pruunista vähese õliga kaetud poti põhjas hakitud sibul ja küülauk, seejärel lisa veisehakkliha ja maitsesta soolaga. Nüüd lisa ka paprikapulber ja tšilli ning kuumuta veel minutike.
- Nõruta ja loputa oad ning lisa ka need koos konserveeritud tomatitega ja veega/puljongiga potti. Lase supil 10 minutit podiseda ja vajadusel lisa veel maitse järgi soola-piprat.
- Supp maitseb imehästi peterselliga.
Sellest kogusest jätkub kolmele sööjale või kolmeks toidukorraks.
1/3 kogusest annab 10 GK-d.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt