Skip to content
veiseliha-oa supp
veiseliha-oa supp

Veisehakkliha-oa supp

◽ Gluteenivaba ◽ Piimavaba

30 min

Koostisosad

  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 300 g veisehakkliha 
  • 1,5 tl paprikapulbrit
  • 0,5–1 tl tšillihelbeid
  • 1 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • 1 purk konserveeritud punaseid ube
  • 400 g konserveeritud tükeldatud tomateid
  • 3,5 dl kuuma vett või veise/kana/köögivilja puljongit
  • soola-pipart
  • õli praadimiseks
  • serveerimiseks meelepärast maitserohelist (näiteks peterselli)

Valmistamine

  • Koori ja haki sibul ning küüslauk.
  • Pruunista vähese õliga kaetud poti põhjas hakitud sibul ja küülauk, seejärel lisa veisehakkliha ja maitsesta soolaga. Nüüd lisa ka paprikapulber ja tšilli ning kuumuta veel minutike.
  • Nõruta ja loputa oad ning lisa ka need koos konserveeritud tomatitega ja veega/puljongiga potti. Lase supil 10 minutit podiseda ja vajadusel lisa veel maitse järgi soola-piprat.
  • Supp maitseb imehästi peterselliga. 

 

Sellest kogusest jätkub kolmele sööjale või kolmeks toidukorraks. 

1/3 kogusest annab 10 GK-d.

OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.

Uuri lähemalt