Kitsejuustusalat rukolaga
◻️ Gluteenivaba15 min
Koostisosad
- 2 peotäit rukolat
- 1 keskmine keedetud punapeet
- 4 spl kitsejuustu
- 6 kreeka pähklit
- 2 spl granaatõunaseemneid
- 0,5 spl palsamiäädikat
- 1 spl oliiviõli
- veerand sidrunit
Valmistamine
- Pese rukola ja aseta taldrikule.
- Lõika keedetud peet väikesteks tükkideks ja aseta rukola peale. Kui soovid võid peeti ka eelnevalt 10-15 minutit ahjus röstida.
- Seejärel lisa kitsejuust, granaatõunaseemned ja peenemaks hakitud kreeka pähklid. Nirista peale 0,5 spl palsamiäädikat ja 1 spl oliiviõli ning sidrunimahl.
- Maitsesta ürdisoolaga.
Sellest kogusest jagub ühele sööjale ehk antud kogus annab 10 GK-d.
OSTA retseptikogumik, kust leiad 50+ tervislikku ja imemaitsvat retsepti.
Uuri lähemalt